RÓLUNK

  • Alapításunk óta küldetésünknek tekintjük, hogy a szimulátor rajongókat elkápráztassuk.  Amikor 2012-ben a szimulátoraink Cseh gyártóvállalatával tárgyaltunk, rövid idő után egyértelművé vált számunkra, hogy megtaláltuk, azt a szimulátort, ami a rajongóknak és nekünk kell! Megtaláltuk megbízható partnerünket és az eszközt, ami hozzájárul céljaink teljesítéséhez. A mozgó versenyautó szimulátor, a szimulátorok Jolly Jokere. Elvarázsol bennünket a Forma 1 és a Rally világába, ezáltal egy örök, felejthetetlen élményben lehet részünk. Belebújhatunk Sebastian Vettel, Lewis Hamilton vagy akár Sébastian Loeb bőrébe és átélhetjük azt az izgalmat, sebességet és fizikai hatást, amit a profi pilóták a futamokon és a versenypályákon tapasztalnak. A valósághű érzetről, az ülés térbeli elmozgatása gondoskodik. Tökéletesen reprezentálja a versenyautók viselkedését és a testet érő fizikai erőhatásokat. Szimulátoraink népszerűsége és sikere töretlen. Számos rendezvényen, valamint kiállításon megfordulunk, ahol hallva a pozitív visszajelzéseket és látva az élményt a felhasználók arcán, mindig elégedettséggel távozunk. Referenciáink sem bizonyíthatnák jobban, hisz kiemelt partnerünk a Hungaroring és olyan vállalatokkal kerültünk partneri kapcsolatba, mint a Porsche Hungária, WTCC, Lexus vagy a Mercedes-Benz. A mozgó versenyautó szimulátoraink különösen kedveltek: Rendezvényeken, céges rendezvényeken és kiállításokon. Óriási versenyek és szurkolótáborok alakulnak ki a futamok alatt, ami nagyban hozzájárul a fergeteges hangulat fokozásához.

  • Törekvéseink az évek alatt sem hagytak alább. 2015-ben kizárólagos partnerek lettünk a Lamax és a Truecam akció és autóskamera gyártóvállalatával. Hisszük, hogy az élményeket nem csak átélni szükséges, hanem meg örökíteni is. Ezen filozófia és partner kapcsolat alapján Lamax és Truecam forgalmazók lettünk! Kameráink ár/érték arányban verhetetlenek és a kamera felbontásának köszönhetően, pengeéles képet biztosít.

  • A profi autóversenyző pilótaképzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra is, hisz mi magunk is szeretünk mókázni. A mozgó versenyautózás mellett beléptünk a virtuális valóság rejtelmes világába is. Az eszköz, amit virtuális kalandozásra használunk nem más, mint a VR szemüvegek Rolls Royce-a, a HTC Vive! A HTC Vive segítségével felfedező útra indulhatunk egy számunkra ismeretlen, izgalmas világban. Az élmény fenomenális lesz! Csapatépítőkön, céges rendezvényeken valóságos rajongó tábort épít magának a VR szemüveg. 

 

Kapcsolat: info@esbr.hu, +36 70 881 0167
Web: www.versenyszimulator.hu, www.emaki.hu , www.lamax.hu , www.truecam.hu
Iroda / Üzlet: 1095 Budapest, Soroksári út 48-54, Malomudvar Üzletház 15. épület

INSTAGRAMFACEBOOK